Priority d.o.o.

Radno vreme

  • 08:00 - 16:00
  • Ne radimo

Srednje-evropsko vreme

Iza providnih proizvoda stojimo mi

Naš tim

Naš moto je „Ako vi možete da zamislite, mi ga možemo napraviti“.

Priority ekipu čine posvećeni ljudi, entuzijasti, iznad svega profesionalci. Angažujemo i povremene saradnike koji „uskaču“ kada bi trebalo obaviti one sitne, naizgled nebitne, poslove bez kojih proizvodi ne bi imali finalni izgled karakterističan za našu kompaniju. Brinemo o svemu – od preciznih mera, do stabilnosti i izdržljivosti svakog primerka, ali i o dizajnu, obloj ivici na koju se nećete poseći. Nijedan proizvod ne može biti upakovan dok naša saradnica oštrog oka i laserskog vida ne klimne glavom i proces pakovanja može može da počne.

U sve što radimo unosimo energiju i srce. Kada kažemo „ručno napravljeno“ zaista to i mislimo. Savremena tehnologija koju koristimo može da da precizne mere i savršeni ugao, ali tamo gde mašina zakaže, nastupamo mi. Vaša ideja je uvek izvodljiva, jer mi pronađemo načina da je sprovedemo u delo. Zato su naši proizvodi autentični i drugačiji od svega što se nudi na tržištu.

Uz nas pleksiglas dobija oblik i dušu. Kreativni smo i za nas ne postoje problemi već samo izazovi. Spremni smo da radimo dok ne nađemo rešenje, makar to značilo da ne viđamo ljude danima. Jer ako ste vi mogli da osmislite proizvod, budite sigurni da ćemo vam ga mi isporučiti!!!
 

Slobodan Radojković

Direktor

065 8417 350


Gordana Đorđević

Zamenik direktora

065 8417 351


 

Miodrag Tomić

Menadžer prodaje

065 8417 401


Predrag Jovanović

Menadžer proizvodnje

065 8417 354


Dušan Damjanović

Menadžer nabavke

065 8417 358


Marko Milosavljević

Distributer

065 8417 360