• Lasersko-secenje

  Mogućnosti sečenja laserom

  Mi smo u skladu sa našim motom „Fokus na izuzetnost“ u svakom detalju našeg poslovanja. To, zajedno sa našim laserskim sposobnostima rezanja i sistemom kvaliteta nudi pouzdanost inženjerskoj podršci. „Fokus na izuzetnost“ pokreće nas ka snažnom rastu. Naš king size laser, 1900 x 1100 mm, daje preciznost sečenja složenih geometrija, kao što su male rupe, sa tesnom tolerancijom.

  Metod lasersko sečenje ima značajne prednosti koje su očigledne u minimalnoj distorziji na delovima zbog male površine na koju je delovala toplota.

  Tesno ugnežđeni delovi tokom laserskog sečenja omogućavaju da se iskoristivost materijala značajno povećava u odnosu na konvencionalne metode rezanja. Mi smo vaš idealan dobavljač za male, tanke, delikatne i visoko-precizne delove od raznih pleksiglasa-akrilnih materijala sečenih laserom.

 • CNC-secenje

  Mogućnosti CNC sečenja


  Za posebna sečenja van okvira naših normalnih prilagođenih dimenzija – nudimo posebnu opciju sečenja na našoj CNC mašini dimenzija 1250 x 2200 mm.

  To znači da možemo na CNC mašini da isečemo na određeni profil ili oblik, uključujući rupe, zaobljene uglove, kao i osnovne odsečke.

  Možete dobiti glatku površinu materijala pri sečenju materijala a vakum sto sve može olakšati.

 • poliranje

  Poliranje


  Polirane akril komponente su veoma popularna opcija za inženjere prilikom razmatranja dizajna. Akril je poznat po svojoj odličnoj povodljivosti svetla, jasnoći i nedostatku boje. Nažalost, akril se ne polira tako lako kao drugi materijali. Akril poliranje zahteva posebnu veštinu, jer je klirit osetljiv materijal na stres, te je prilično krt.

  Plamen-poliranje koristi toplotu plamena koja se razliva po površini. Slično kao i sprej farbanje, kvalitet završne obrade zavisi od nivoa stručnosti operatera. Ako se radi pravilno, plamen poliranje može da proizvede najjasniji finiš poliranja.

  Visoko transparentni rezultati za najraznovrsnije aplikacije.
  Samo ih isprobajte!
  Staklena obrada površina i ivica.

 • Termo-formiranje

  Termo Formiranje


  Termo Formiranje je proces kojim se plastična ploča zagreje do željene temperature i „savije“ u kalup ili u formu. Koristi se za proizvode koji zahtevaju postepenu krivu ili presavijanje.

  Priority d.o.o. je uvezao namensku mašinu koja nam omogućava da savijemo na formu sa superiornom tačnošću, i to mnogo komada u jednoj smeni. Sa našim sistemom smo u mogućnosti da eliminišemo sekundarne operacije obrezivanja, koristeći tačno isečene forme i na taj način izuzetno štedimo novac potrošača.

 • Digital Printing

  Digitalna štampa velikog formata


  Priority d.o.o. raspolaže mašinom za digitalnu štampu velikog formata. Reč je o „Roland VersaCAMM VS-540i“ modelu sa integrisanim katerom.

   Model VS-540i
  Širina materijala 210 do 1371 mm
  Debljina materijala 1 mm za štampu
  0,4mm za kater
  Širina štampe max. 1346 mm
  Rezolucija max. 1440 dpi